Zadnje traženi pojmovi

buća vave... - traženo 188 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Erotske masaže - traženo 16 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

nadji UNION ALL... - traženo 7 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Ž - traženo 377 puta

Linkovi: 2384

Kategorije: 73

go - traženo 189 puta

Linkovi: 840

Kategorije: 11

Festival Rabska Fjera

Naslov
Festival Rabska Fjera
Kategorija
Glazba / Događaji
Korisnik
supetarska
Klikovi
462
Dodano
20.11.2007.
Rapske ferje odnosno "Tjedan srednjeg vijeka na Rabu" tradicionalna je i autentično kostimirana manifestacija kojom se obilježava sjećanje na bogatu rapsku srednjovjekovna prošlost i tradicijske zanate. RAPSKA FJERA održava se u dane Sv. Jakova,Sv. Ane i Sv. Kristofora. Stari grad Rab, Kaldanac, pretvara se u srednjovjekovni grad. Tristotinjak kostimiranih Rabljana, članova raznih udruga, pokušava starim Srednjovjekovnim zanatima dočarati gostima kako se nekad na otoku radilo, jelo i zabavljalo. Program traje tri dana i odvija se u večernjim satima.
Ime kontakta
supetarska

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

Istaknuto

Komadi.Com

15.05.2004.

Jesi li komad? :) Pošalji fotografiju, saznaj i upoznaj druge komade!

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top