Zadnje traženi pojmovi

zadar - traženo 535 puta

Linkovi: 26

Kategorije: 0

138 - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

aluminium - traženo 59 puta

Linkovi: 2

Kategorije: 0

Dominika chybova - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

(SELECT... - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

KG Zelina – Veleprodaja vina i dezinficijensa

Naslov
KG Zelina – Veleprodaja vina i dezinficijensa
Kategorija
Hrana i piće / Gospodarstvo
Korisnik
KGZelina
Klikovi
2
Dodano
28.04.2020.
Smještena u Svetom Ivanu Zelini, tvrtka KG Zelina d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u hrvatskoj po proizvodnji i prodaji vina i dezinficijensa.

Osnovna djelatnost tvrtke svakako je proizvodnja i prodaja raznih sorti bijelog i crnog vina, prije svega u veleprodaji po pristupačnim cijenama. KG Zelina godišnje proizvodi i puni nekoliko milijuna litara kvalitetnog vina.
Ime kontakta
KG Zelina

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top