Zadnje traženi pojmovi

w4b - traženo 11 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

o - traženo 170 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 204

1.4MBDZ - traženo 9 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

rc - traženo 59 puta

Linkovi: 145

Kategorije: 5

elektri����������... - traženo 7 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Download.hr

Naslov
Download.hr
Kategorija
Software / Računala i mreže
Korisnik
Dzi
Klikovi
1774
Dodano
27.02.2006.
Download.hr prvi je i najveći hrvatski download portal. Portal vam nudi brdo programa i igrica koje možete besplatno skinuti - sve je freeware. Sve je kategorizirano u stotinjak kategorija i podkategorija. Svaki program možete ocijeniti ili vidjeti ocjenu drugih korisnika. Programe možete pretraživati, predlagati da se dodaju u bazu, vidjeti najpopularnije... Doista, ako želite skinuti dobar, provjeren i besplatan program s opisom na hrvatskom jeziku, ne morate više tražiti dalje od Download.hr.
Ime kontakta
Dži

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top