Zadnje traženi pojmovi

Narodne - traženo 397 puta

Linkovi: 8

Kategorije: 0

Dominik Å trbo - traženo 8 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

� ��uro - traženo 4 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

ka - traženo 354 puta

Linkovi: 1476

Kategorije: 47

kayla kayden - traženo 7 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Servis turbina Motorkov

Naslov
Servis turbina Motorkov
Kategorija
Popravci i usluge / Automobili / Gospodarstvo
Korisnik
Motorkov1
Klikovi
4
Dodano
19.01.2014.
Servis turbokompresora Motorkov pod sadašnjim imenom posluje još od davne 1980 godine. Od osnivanja davnih 80-tih godina 20-tog veka pa do danas, Motorkov se prevashodno bavi poslovima iz domena motora SUS. Prateći razvoj automobilske industrije Motorkov je svim snagama nastojao da ide u korak sa novim tehnološkim dostignućima. Shodno tome, servis turbo kompresora Motorkov je opremljen i najsavremenijim uredjajima kako za rad u oblasti servisiranja turbokompresora tako i svim dijagnostičkim uredjajima za testiranje ispravnosti turbokompresora, mernim instrumentima za proveru i ispitivanje delova turbokompresora, testiranje njegovih komponenti kao što su elektronski i vakumski regulatori.U skladu sa poslom kojim se bavi u okviru servisa se koriste BOSCH dijagnostički uredjaji putem kojih se testira rad turbokompresora na samom vozilu.
Ime kontakta
Marko Stojanovic

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top