Zadnje traženi pojmovi

medex - traženo 538 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

bestiality - traženo 91 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Å¡koro - traženo 76 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

grudi - traženo 222 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

straws - traženo 490 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Uvjeti korištenja

UnReal Network portal (dalje portal) svojim korisnicima pruža mogućnost korištenja različitih usluga i sadržaja, koji su regulirani navedenim uvjetima korištenja u daljnjem tekstu.
Korištenjem stranice korisnik prihvaća ove uvjete korištenja, isključivo na osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

1. Pojmovi

Korisnik je onaj tko pristupa, pretražuje ili na bilo koji način koristi stranicu.
Sadržaj podrazumjeva tekst, slike, audio, video, te bilo kakav način komunikacije ili oblik podatka.

2. Registracija korisnika

Ukoliko posjetitelj želi koristiti stranice, mora otvoriti svoj korisnički račun, te čuvati podatke o svojem korisničkom računu. Registracijom stječe pravo na unos sadržaja.
Korisnički račun sadržava korisničko ime (e-mail adresu) i lozinku, koji služe za autorizaciju korištenja portala.
Korisnik je sam odgovoran za čuvanje svoje lozinke u tajnosti, te također za sve aktivnosti povezane sa njegovim korisničkim računom.
Ukoliko korisnik posumnja na neautorizirano korištenje svojeg korisničkog imena, nužno je da obavijesti naš portal o tome, u protivnom je odogovoran za sve moguće troškove izazvane korištenjem njegova korisničkog imena.
Zadržavamo pravo da zatvorimo korisnički račun u bilo koje vrijeme, ukoliko dođe do korisnikovog nepoštivanja ovih uvjeta korištenja.

3. Korištenje portala

Korištenjem stranice, korisnik može naići na sadržaj koji je uvredljiv, nepristojan, ili na bilo koji način neprihvatljiv.
Naš portal ne odobrava takav sadržaj, no ne može utjecati na njega tako da se korisnik služi stranicom na svoj vlastiti rizik.
Naš portal može ukinuti ili suspendirati korisnički račun ili mogućnost korištenja stranica, u cijelosti ili djelomično, prema vlastitoj odluci, iz bilo kojeg razloga ili bez razloga i bez obavijesti ili odgovornosti bilo koje vrste. Na primjer, možemo ukinuti korisnički račun ili sposobnost da koristi stranicu ako zlouporabi stranicu. Svaka takva obustava može spriječiti pristup korisnikovom računu, webu, njegovom sadržaju, sadržaj stranice, ili bilo koje druge srodne informacije.
Ukoliko korisnik zatvori svoj korisnički račun, portal može nastaviti prikazivati kosnikov sadržaj koji se odnosi na druge korisnike (npr. osvrti koje je korisnik napisao o drugim web stranicama).

4. Uvjeti objavljivanja sadržaja

Korisnik može iznositi svoja mišljenja i stavove, objavljivati i razmjenjivati sadržaj koji želi, ukoliko se pridržava ovih uvjeta kojima je strogo zabranjeno: 
- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički
- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži bilo kakav zlonamjeran ili nepoželjan sadržaj za drugog korisnika; viruse, spamove ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja i korisnika portala

5. Dopuštenje za korištenje korisnikovog sadržaja

Portal može koristiti korisnikov sadržaj na mnogo načina, koji uključuju prikazivanje na stranici, reformatiranje, uključivanje u reklame, promociju, distribuciju, te dopuštanje drugima da učine isto u svezi s njihovim vlastitim web stranicama i medijskim platformama.
Ovime nam neopozivo korisnik daje pravo da koristimo njegov sadržaj u bilo koju svrhu, i da drugi korisnici ili mediji mogu također pristupiti njegovom sadržaju.
Pojam sadržaj se odnosi na komentare, fotografije i podatke koje korisnik kreira ili kopira na portal. Pojam sadržaj se ne odnosi na korisnikove privatne podatke.

6. Zaštita privatnosti

Portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Osobne podatke koje korisnik unosi pri registraciji, portal će držati anonimnima i neće ih davati na uvid trećim osobama. Time štiti privatnost svojih korisnika.
Portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice te u svrhu statističke obrade posjećenosti i portal ih neće dati na korištenje trećim osobama niti ih obrađivati u bilo koje druge svrhe. Komunikacija ili materijali koje dostavite, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivima.

7. Autorska prava

Portal je vlasnik cijelog sadržaja stranice, izuzev sadržaja korisnika i treće strane, uključujući, ali ne ograničavajući se na vizualna sučelja, grafiku, dizajn, kompilaciju, proizvode, računalne kodove, software, i sve druge komponente i elemente stranice.
Vlasnik je i autorskih prava, zaštitnih znakova, i drugih intelektualnih i imovinskih prava.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala koje je zaštićeno autorskim pravima, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je kaznenoj odgovornosti. Nije dozvoljeno korištenje podataka i informacija sa portala u promotivne svrhe bez pristanka portala.
Također, svi sadržaji koji su zaštićeni od strane vlasnika sadržaja (copyright,trademark...), ne smiju se objavljivati niti prenositi bez vlasnikovog pristanka.

8. Linkovi na druge web stranice

Stranice mogu sadržavati linkove na druge web stranice.
Portal ne može kontrolirati točnost i kvalitetu sadržaja, tako da je korisnik sam odgovoran za linkove koje posjećuje, a portal se odriče odgovornosti i ne odgovara za njihov sadržaj.
Također, odnos između oglašivača i korisnika je izričito njihov dogovor i portal ne odgovara za sadržaj oglašivača na portalu, niti za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem.

9. Pravne napomene

Svi korisnici koji pristupaju ovom portalu koriste sadržaj na vlastitu odgovornost.
Portal neće biti odgovoran ni za kakve izravne, neizravne, slučajne, posljedične ili bilo koje druge štete nastale korištenjem ovih stranica.
Također, ne snosi odgovornost zbog objavljivanja pogrešnih ili nevažećih podataka koji nisu pravodobno primjenjeni.
U slučaju da ste primjetili bilo kakav netočan ili nepotpun podatak, o vama ili vašem web stranicama, slobodno prijavite pogrešku, mi ćemo promijeniti podatke u našoj bazi podataka.

10. Promjene uvjeta korištenja

Portal zadržava pravo, bez prethodne najave, promjeniti uvjete korištenja portala.

Istaknuto

Komadi.Com

15.05.2004.

Jesi li komad? :) Pošalji fotografiju, saznaj i upoznaj druge komade!

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top