Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

Lozinka



Registracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Tina Kataniæ zbog porniæa iskorištena
21. Svibanj 2015, 23:27
I predstavnici policije, upoznati su s postojanjem ovoga uratka, u kojem jedna žena, neèija kæi, djevojka i prijateljica biva iskorištena od strane muškaraca, koji zadovoljavaju vlastiti ego.
Više o ovoj temi:
22.05.2015 » Tina Katanić o seks skandalu: Osjećam se poniženo


Tina Katanić o seks skandalu: Osjećam se poniženo

Je li to doista ona? Mnogi su se pitali nakon što je na redakcijski mail stigla vijest o seks snimci naše poznate manekenke. Tina Katanić se za Dnevnik.hr sada se i oglasila o drami koju proživljava.


Sluèajnost ili s namjerom? Na Instagramu Snježane Mehun osvanula gola fotografija

Instagram ima striktna pravila oko objavljivana golotinje pa postoji moguænost i da je iz tog razloga uklonjena u rekordnom roku jer se na fotografiji vide i njezine gole grudi


Hrelja u Saboru: Èovjeèe, staklopuhaèi æe umrijeti ako piju vodu

Saborski zastupnik HSU-u Silvano Hrelja, ujedno i šef stranke koja èini vladajuæu Kukuriku koaliciju, založio se danas u Saboru da se i na radnom mjestu dopusti konzumacija alkohola.


Poduzetnici koji nisu prilagodili poslovanje mobilnim trendovima bilježe lošije rezultate

Najnovija istraživanja u SAD-u i Velikoj Britaniji pokazuju da 45 posto malih i srednjih poduzeæa (SME) uopæe nema web stranice, što je zaèuðujuæe visoka brojka.
Još je zanimljivije da je samo 6 posto SME-ova koji su shvatili važnost vlastitih web stranica iste prilagodilo mobilnim korisnicima. Procjenjuje se da zbog toga „gube“ i do 60.000 amerièkih dolara godišnje.


Suša u Brazilu: Poskupljuje kave u cijelom svijetu

Zbog suše u Brazilu, veæi dio potrošaèa širom svijeta mogao bi u narednih nekoliko tjedana osjetiti višu cijenu kave.


Država kroz predsteèajne nagodbe 2013. otpisala 892 milijuna kuna dugova

Tijela državne uprave i trgovaèka društva u veæinskom vlasništvu države tijekom 2013. godine u riješenim postupcima predsteèajnih nagodbi otpisali su ukupno 892,6 milijuna kuna, što èini 31,2 posto ukupnih potraživanja koja su imali prema 594 dužnika koji su lani sklopili nagodbe, pokazuju podaci Ministarstva financija predstavljeni na konferenciji za novinare.


Jelena Karleuša: Srbi su govna!

Jelena Karleuša ponovo udara nisko. Prvo je otvoreno stala u obranu Doris Dragoviæ, da bi sada zbog hrvatske pjevaèice uvrijedila svoj narod. Kada je Doris izjavila da je na njenom koncertu u Areni bilo 5.000 ljudi, a bilo je 1.500, JK je otvoreno uzela u odbranu.


Žrtve sveæenika osuðenog za pedofiliju: Don Nedjeljko je žrtve najèešæe zlostavljao za vrijeme svete ispovijedi

Crkveni sud u Zadarskoj nadbiskupiji završio je postupak protiv sveæenika don Nedjeljka Ivanova, te je sudski vikar don Zdravko Katuša u petak novinarima potvrdio da su don Nedjeljka proglasili krivim za pedofiliju. Predsjednik HBK i zadarski nadbiskup msgr. Želimir Puljiæ u petak nije htio razgovarati o ovoj temi, a žrtvama pedofilije poslao je pismo u kojem im je ponudio duhovnu i psihološku pomoæ.


Iskon.Startup - prvi telekom startup program u Hrvatskoj

Zagrebaèki inkubator poduzetništva (ZIP) i Iskon potpisali su ugovor o meðusobnoj suradnji kojim Iskon postaje jedan od kljuènih partnera prvog poslovnog inkubatora u Hrvatskoj.


Mladen Bajiæ odlazi, ime nasljednika još se taji

Novi glavni državni odvjetnik svakako neæe biti nitko od Bajiæevih zamjenika, niti ministar pravosuða Orsat Miljeniæ o èemu se dosad spekuliralo u medijima, sve je što nam je naš sugovornik htio reæi o Bajiæevom nasljedniku


Veliko testiranje uèinka matiènih stanica

U 11 europskih zemalja poèinje testiranje moguænosti korištenja matiènih stanica u tretiranju posljedica srèanog udara.


Plastièni otpad postaje vrijedan resurs

U ožujku 2013. Europska komisija svojim Zelenim dokumentom pokrenula je inicijativu za donošenje europske strategije o plastiènom otpadu u okolišu.


Dobre strane ljute hrane

Ljuto nas uvijek podsjeæa na nešto egzotièno, no zapravo bi se trebali potruditi i uvrstiti što više ljute hrane u svoj jelovnik


Od Grudnjaka i Gaèica do Apatije: najsmješnija imena mjesta u Hrvatskoj

Od Gaèica do Apatije kraæi je put nego što mislite, ali ovoga puta ne mislimo na prokletstvo zvano život, veæ na samo neka od neobiènih imena naselja u Hrvatskoj.
Za Babinu Gredu, Generalski Stol i Sv. Petar u Šumi smo svi veæ èuli, ali Hrvatska nudi znatno više neobiènih imena, koja odaju bogatu kulturnu predaju i svojim nas arhaiènim i danas prilièno smiješnim nazivima vraæaju u neka davna vremena, kada se život ljudi okretao oko domaæih životinja, geografskih karakteristika i intimnih dijelova ženskoga tijela. Ah, kakva su to vremena bila…


Markiæ miri desnicu; Karamarko: Ne može ona vuæi konce

Na desnici su se podijelili u dva bloka i meðusobno se žestoko optuživali. No Željka Markiæ zna da to znaèi rasipanje glasova pa za izbore za Europski parlament želi ujediniti dvije sukobljene koalicije koje predvode HDZ i HDSSB.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Ožujak 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.11 sekunde.