Zadnje traženi pojmovi

ÄÂ�eÅ¡ki - traženo 4 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

video - traženo 631 puta

Linkovi: 43

Kategorije: 2

Stolnjak od sifona - traženo 118 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

optell - traženo 110 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

bordoÅ¡ka... - traženo 5 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Andivi-automatizacija zgrada

Naslov
Andivi-automatizacija zgrada
Kategorija
Elektronika / Gospodarstvo
Povezano sa
Električna industrija
Korisnik
Andivi
Klikovi
2
Dodano
21.06.2017.
U poduzeću Andivi razvijamo proizvode za automatizaciju zgrada i provodimo cjelovite usluge integracije za automatizaciju zgrada, kao i druge posebne projekte izrađene po mjeri. Naše usluge obuhvaćaju projektiranje električnih instalacija, postavljanje nadzornih i upravljačkih sustava, pokretanje i održavanje upravljačkih sustava, pokretanje i održavanje sustava automatizacije i tehnička rješenja automatizacije. Andivi nudi opremu vrhunske kvalitete -el. kvake, termostate, upravljače
Ime kontakta
Dea

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top