Zadnje traženi pojmovi

jena - traženo 2056 puta

Linkovi: 127

Kategorije: 0

sto - traženo 5635 puta

Linkovi: 577

Kategorije: 2

TE - traženo 6432 puta

Linkovi: 1815

Kategorije: 28

din - traženo 4409 puta

Linkovi: 305

Kategorije: 3

Kaja - traženo 380 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 1

Bitcoin kupovina prodaja

Naslov
Bitcoin kupovina prodaja
Kategorija
Financije / Gospodarstvo
Korisnik
spijunska oprema
Klikovi
2
Dodano
10.07.2020.
Dugogodišnje iskustvo u trgovini bitkoinom više od 5 godina. Tačnije na localbitcons.com platformi kao profesionalni trgovac sa više od 500 trgovina i sa 100% pozitivnim ocenama,

Provizije na kupovinu ili prodaju se kreću od 2%-8% ali nisu fiksne i podložne su promenama u datom momentu u zavisnosti od tržišta ponude i potražnje. Kurs kriptovaluta se računa po trenutnoj vrednosti na bitstamp.com. Kod nas možete menjati i ethereum, ripple, bitcoincash i litecoi

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top