Zadnje traženi pojmovi

mu���������������... - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

sex dopisivanje - traženo 227 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

sudski - traženo 635 puta

Linkovi: 18

Kategorije: 0

Par - traženo 2518 puta

Linkovi: 542

Kategorije: 2

kombi prevoz AND... - traženo 46 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Knjigovodstveni servis Daconi

Naslov
Knjigovodstveni servis Daconi
Kategorija
Računovodstvo / Financije / Gospodarstvo
Korisnik
daconizg
Klikovi
23
Dodano
04.10.2011.
Dobro odrađen posao temelji se na kvalitetnoj suradnji s korisnicima naših usluga, što se postiže dobrim komunikacijskim protokolom, uvažavanjem mišljena i potreba stranke.

Držimo do vlastitiog usavršavanja,kako bi postigli sklad sa zakonskim propisima, što nam omogučuje kvalitetno poslovanje i pozitivne financijske rezultate za stranku.

Iskustvom stečeno znanje dijelimo sa strankom i nastojimo biti susretljivi. Vrlo rado izdvojimo vrijeme za početnika u pokretanju vlastitog posla, štoviše, dajemo smjernice i konkretna rješenja prema uspješnom početku Vašeg poslovanja.

Ime kontakta
Nena Mitrašinović

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top