Zadnje traženi pojmovi

adria - traženo 1275 puta

Linkovi: 53

Kategorije: 0

gdjenamore - traženo 456 puta

Linkovi: 7

Kategorije: 0

korÄÃâ... - traženo 41 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

unrealdruženje - traženo 54 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

0957224993 - traženo 41 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Smile Studio

Naslov
Smile Studio
Kategorija
Stomatologija / Privatne ordinacije / Medicina / Gospodarstvo
Korisnik
smilestudio
Klikovi
5
Dodano
01.06.2021.
Smile studio nije samo obiteljski posao temeljen na znanju, iskustvu i vrhunskoj tehnologiji. Kao što ni pacijent nikad nije samo stomatološki problem kojem treba pronaći rješnje, već je osoba sa željama, očekivanjima i bojaznima koja želi uživati u svom životu, s osmijehom i više samopouzdanja.
Ime kontakta
Damir Mikšić
Smile Studio 5 out of 5 3 user reviews.

Osvrti

Matea Beljan / 23.08.2023.
I visited the dental office "Smile Studio" last week and I must say that I am extremely satisfied with the quality of the service.
da li je ovaj osvrt koristan? yes 0 no 0
Matea Beljan / 18.07.2023.
I recently had the pleasure of visiting Smile Studio for a dental treatment, and I am thrilled to share my experience with everyone. From the moment I stepped into the clinic, I was greeted warmly by the friendly staff, and their professionalism and dedication to patient care were evident throughout
da li je ovaj osvrt koristan? yes 0 no 0
Tomislav Lukić / 24.06.2021.
Dr. Mikšić je odradio vrhunski posao i dao odlične sugestije oko dentalne njege. Uistinu vrhunska usluga i izrazito susretljivo i prijateljsko osoblje.
da li je ovaj osvrt koristan? yes 0 no 0

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top