Zadnje traženi pojmovi

a - traženo 1554 puta

Linkovi: 2828

Kategorije: 283

ekotop - traženo 261 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

zensku za... - traženo 167 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

data - traženo 696 puta

Linkovi: 41

Kategorije: 0

hrvat - traženo 2009 puta

Linkovi: 432

Kategorije: 3

OPG Mirko

Naslov
OPG Mirko
Kategorija
Poljoprivreda / Gospodarstvo
Korisnik
OPGmirko
Klikovi
0
Dodano
19.02.2021.
Mi smo mali OPG koji djeluje već duži niz godina. Nalazimo se u Katunu Trviškom, 9 km od Pazina. Lavandu sami uzgajamo, a od nje proizvodimo kvalitetno eterično ulje, hidrolat (cvijetna vodica) i punimo mirisne vrećice.

Bavimo se i izradom drvenih istarskih suvenira. Samo neki od naših proizvoda su drvene kuhače, daske za rezanje, valjak za tijesto, cijedilo za limun, žlice za med, magneti, privjesci, vješalice itd...

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

Istaknuto

Komadi.Com

15.05.2004.

Jesi li komad? :) Pošalji fotografiju, saznaj i upoznaj druge komade!

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top