Zadnje traženi pojmovi

ba - traženo 852 puta

Linkovi: 838

Kategorije: 9

4320 - traženo 45 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

cene - traženo 348 puta

Linkovi: 31

Kategorije: 0

HUF 5661 868MHz - traženo 192 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

XXX - traženo 391 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

Data d.o.o.

Naslov
Data d.o.o.
Kategorija
Konzalting / Usluge / Gospodarstvo
Korisnik
markob
Klikovi
9
Dodano
06.11.2013.
Data d.o.o. vam omogućuje besplatno registracijo firme u Sloveniji, računovodstvene usluge, korištenje poslovne adrese, poslovno, porezno, radno-pravno, kadrovsko i poduzetničko savjetovanje, savjetovanje i podrška u postupku ishođenja radnih dozvola i dozvola za boravak za Sloveniju, podrška u postupku zapošljavanja radnika, podrška u postupku spajanja obitelji i ostala podrška za strane državljane (dobivanje slovenskoga poreznog broja, prijava osiguranja, podrška u postupku prijave privremenog boravka, osnovna obuka o zaštiti na radu, organizacija liječničkog pregleda, podrška u otvaranju poslovnog računa i transakcijskog računa za fizičke osobe). Naši stručnjaci će vam pomoći u svim fazama poslovanja u Sloveniji i EU-u. Data d.o.o. vam nudi sve što vam treba pod jednom krovom.
Ime kontakta
Marko Baloh

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

Istaknuto

Komadi.Com

15.05.2004.

Jesi li komad? :) Pošalji fotografiju, saznaj i upoznaj druge komade!

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top