Zadnje traženi pojmovi

zloupotreba... - traženo 31 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Sex split - traženo 94 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

banja - traženo 187 puta

Linkovi: 15

Kategorije: 0

alconm - traženo 218 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

p - traženo 1742 puta

Linkovi: 2849

Kategorije: 98

BizzWithMe

Naslov
BizzWithMe
Kategorija
Oglasnici / Usluge / Gospodarstvo
Povezano sa
Agencije
Korisnik
vomi
Klikovi
1
Dodano
05.01.2021.
BizzWithMe je proizvod višegodišnjeg iskustva u Vomi commerce i Vomi consulting. Kroz dugogodišnju interakciju s poduzetnicima u financijskom i konzultantskom poslu primijetili smo potrebu za stvaranjem usluge koja bi povezala ponudu i potražnju na tržištu za prodaju tvrtki, poduzeća i poslovnih projekata.
Uz spomenutu uslugu pružamo usluge računovodstva, poslovnog i poreznog savjetovanja za domaće i strane klijente u više od 15 zemalja.
Ime kontakta
Mladen Ardalić

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

Istaknuto

Komadi.Com

15.05.2004.

Jesi li komad? :) Pošalji fotografiju, saznaj i upoznaj druge komade!

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top