Zadnje traženi pojmovi

Starija dama... - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Poznanstva - traženo 202 puta

Linkovi: 3

Kategorije: 0

on trazi njega - traženo 289 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

korĂƒĆ’Ă˘Ã... - traženo 5 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

proteza - traženo 261 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

Popusti - akcije - rasprodaje - sniženja

Naslov
Popusti - akcije - rasprodaje - sniženja
Kategorija
Tematski portali / Portali / Internet / Računala i mreže
Korisnik
lukaljubicic
Klikovi
145
Dodano
12.10.2008.
Glavni razlog za pokretanje ovog informacijskog servisa je iskrena želja da pomognemo svima Vama koji ste u potrazi za akcijama, popustima, sniženjima i rasprodajama roba i usluga. Mi pregledavamo za Vas svakodnevno stotine internetskih stranica i dnevne novine, letke, kataloge, kako biste na vrijeme dobili obavijest o povoljnijim uvjetima kupnje. Glavni fokus će biti na pogodnosti iz sljedećih kategorija: automobili, kozmetika, moda, putovanja i tehnika.
Ime kontakta
Luka Ljubicic

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top