Zadnje traženi pojmovi

3 - traženo 63 puta

Linkovi: 170

Kategorije: 2

delecto - traženo 389 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

cutwatch - traženo 372 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

424 - traženo 12 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

ba - traženo 85 puta

Linkovi: 787

Kategorije: 9

Laser Line On Line

Naslov
Laser Line On Line
Kategorija
Software / Računala i mreže
Korisnik
[email protected]
Klikovi
497
Dodano
03.04.2000.
Laser Line d.o.o. je poduzeće za informatički inženjering s višegodišnjim iskustvom u projektiranju i izgradnji informacijskih sustava temeljenih na ORACLE relacijskoj bazi. Koristeći ORACLE razvojne alate, od 1989 godine razvijali smo višeplatformska aplikativna rješenja za trgovinu, hoteljerstvo, ugostiteljstvo i financije koje smo uspješno implementirali u mnogobrojnim tvrtkama.
Ime kontakta
Ivica Glavočić

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top