Zadnje traženi pojmovi

2 - traženo 149 puta

Linkovi: 277

Kategorije: 0

pedo - traženo 490 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

a - traženo 314 puta

Linkovi: 2643

Kategorije: 283

sudskituma�za... - traženo 12 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

zen - traženo 1109 puta

Linkovi: 174

Kategorije: 3

Internet programska rješenja

Tvrtka internet d.o.o. nastala je 1991. godine te je smještena u Zagrebu. Fokus tvrtke je pružanje informatičkih usluga što najviše čine izrada programskih sustava, IT savjetovanje, razvoj informacijskih sustava i potpora korisnicima.
Tvrtka nudi različite usluge:
Programska rješenja bazirana na Microsoft tehnologijama, izrada Business intelligence rješenja, dizajn, implementacija i integracija infrastrukturnih rješenja, tehnička podrška, servis prodaja i održavanje računala, se
Ime kontakta
Denis Hmorinski

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top