Zadnje traženi pojmovi

TE��������� KI - traženo 29 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

438 - traženo 46 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Erotske masaže - traženo 31 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

TRUMM... - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Y - traženo 496 puta

Linkovi: 414

Kategorije: 5

Menadzer express rent a car

Naslov
Menadzer express rent a car
Kategorija
Rent - A - Car / Prijevozi / Turizam i putovanja
Korisnik
nenad
Klikovi
2
Dodano
24.05.2015.
MENADŽER-EXPRESS Rent a Car se nalazi u Beogradu i uspešno posluje od 2000. godine. Osnovna delatnost Menadžer-Express-a je pružanje rent a car usluga.

Želimo da budemo Vaš Rent a Car partner koji će biti pouzdan našim klijentima, koji će konstantno unapređivati nivo usluge i težiti najvišim standardima sa željom da udovoljimo klijentima kvalitetnom uslugom i povoljnim cenama. O tome brine tim ljubaznih, dobro obučenih i profesionalnih radnika.
Ime kontakta
ivan

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top