Zadnje traženi pojmovi

Rijeka - traženo 132 puta

Linkovi: 20

Kategorije: 0

com.hr - traženo 193 puta

Linkovi: 71

Kategorije: 0

Unrel - traženo 319 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Bjelovar - traženo 269 puta

Linkovi: 16

Kategorije: 0

company - traženo 231 puta

Linkovi: 21

Kategorije: 0

SELIDBE ROŠADA d.o.o.

Naslov
SELIDBE ROŠADA d.o.o.
Kategorija
Prijevozi / Turizam i putovanja
Korisnik
ROŠADA d.o.o.
Klikovi
525
Dodano
23.08.2005.
ROŠADA d.o.o. firma osnovana 1996 godine u Splitu. Bavi se selidbenim uslugama u domaćem i međunarodnom prometu. Kroz godine svoga postojanja tj. rada, razvila je svoj renome, renome firme poznate po kvaliteti izvršene usluge i brzini svojih usluga. Osim kvalitete i brzine, jedan od bitnih argumenata, zašto za selidbu zvati ROŠADA d.o.o. je to da je stranka u svakom pogledu osigurala sebi sigurnu, brzu i kvalitetnu selidbu.
Ime kontakta
ROŠADA d.o.o.

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top