Zadnje traženi pojmovi

sto - traženo 5636 puta

Linkovi: 577

Kategorije: 2

beo - traženo 2520 puta

Linkovi: 96

Kategorije: 0

ana - traženo 5714 puta

Linkovi: 464

Kategorije: 2

Transexual - traženo 324 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

3 - traženo 439 puta

Linkovi: 170

Kategorije: 2

Iznajmljivanje apartmana

Naslov
Iznajmljivanje apartmana
Kategorija
Južna Dalmacija / Dalmacija / Apartmani / Smještaj / Turizam i putovanja
Korisnik
BorisS
Klikovi
26
Dodano
27.07.2010.
Vlasnici smo 27 moderno uređenih app u samom središtu Turističkog naselja Klek koji će nadamo se pružiti ugodan boravak našim gostima.


ZBOG SVOG POLOŽAJA NAĆI APP SU IDEALNI POSEBICE ZA OBITELJI S MALOM DJECOM KAO I ZA GRUPNE DOLASKE ( SENIORA, UČENIKA, MJEŠOVITE), ODAKLE SE MOGU IZVODITI PRELIJEPI IZLETI....

Tko je god do sada imao priliku posjetiti naš kraj ili se samo nakratko zaustaviti morao je osjetiti taj miris i zvuk, tu ljepotu i mirnoću u bilo koje doba godine i s opravdanjem ga nazvati "Rajom na Zemlji".
Ime kontakta
Marijana Deak

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top