Zadnje traženi pojmovi

Sex besplatno... - traženo 372 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

nadji) AND 65=100... - traženo 4 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

DARIVA - traženo 304 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

Samac u braku serija - traženo 370 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

go - traženo 130 puta

Linkovi: 850

Kategorije: 11

Apartmani Premeru

Naslov
Apartmani Premeru
Kategorija
Srednja Dalmacija / Dalmacija / Apartmani / Smještaj / Turizam i putovanja
Korisnik
elotel
Klikovi
96
Dodano
10.02.2009.
Deset minuta od centra grada i dvije minute od centralne plaže koja nosi nagradu za kvalitetu i uređenost (Plava Zastava), nalazi se obiteljska kuća Premeru. Pedeset godina dugom tradicijom u turizmu i praćenjem suvremenih trendova na tržištu nudi Vam apartmane visoke kvalitete i ugodnog ambijenta. U prizemlju kuće stoji Vam na usluzi Caffe bar s ljubaznim osobljem, turistički ured s mjenjačnicom i bogatom ponudom izleta kao i aktivnog odmora.
Ime kontakta
Željko

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top