Zadnje traženi pojmovi

tražim curu - traženo 14 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

uro - traženo 414 puta

Linkovi: 83

Kategorije: 1

kako da zavedemo... - traženo 18 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

brotherandsister - traženo 365 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Sex chat - traženo 266 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

KUĆICA ZA ODMOR MARIJAN

Naslov
KUĆICA ZA ODMOR MARIJAN
Kategorija
Srednja Dalmacija / Dalmacija / Apartmani / Smještaj / Turizam i putovanja
Korisnik
Marijan159
Klikovi
2
Dodano
13.10.2021.
Samostojeća kućica za odmor MARIJAN nalazi se pod samom šumom u Prvan Selu pokraj Perušića u srcu Like. Perušić je mjesto u centralnoj Lici,tako da ste za 15 minuta u rodnom mjestu Nikole Tesle,izvorima Gacke ili za sat vremena na Plitvičkim jezerima,utočištu medvjeda Kutarevo,Sjevernom Velebitu i Zavižanu,pa čak i u Zadru. Smještena je odmah uz jedini pećinski park u Europi-Grabovača.
Ime kontakta
Marijan Ćulumović

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top