Zadnje traženi pojmovi

432 - traženo 8 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

hallo - traženo 549 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

ka - traženo 289 puta

Linkovi: 1478

Kategorije: 47

croatia - traženo 1182 puta

Linkovi: 132

Kategorije: 0

DA RIVA - traženo 1296 puta

Linkovi: 99

Kategorije: 0

Igraonica i rođendaonica Papageno

Naslov
Igraonica i rođendaonica Papageno
Kategorija
Zabava / Djeca / Društvo
Povezano sa
Učenje
Korisnik
Tabitha
Klikovi
3
Dodano
30.06.2015.
Igraonica i rođendaonica Papageno nalazi se u novom dijelu naselja Remetinec, južno od Arena centra na adresi Jaruščica 9b.

Prostor je otvoren krajem 2009. godine, suvremeno je opremljen i multifunkcionalno organiziran, te se prostire na više od 120 m2 zatvorenog prostora s vanjskom terasom.

U igraonici „Papageno“ zaposlen je mladi i stručni tim pedagoga, trenera i profesora kojima je cilj kroz kreativne i edukativne igre razveseliti djecu.
Ime kontakta
Darinka Beljan

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top