Zadnje traženi pojmovi

Y - traženo 1062 puta

Linkovi: 378

Kategorije: 5

medex - traženo 538 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

bestiality - traženo 91 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Å¡koro - traženo 76 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

grudi - traženo 222 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Dom za starije i nemoćne osobe Karakaš

Naslov
Dom za starije i nemoćne osobe Karakaš
Kategorija
Umirovljenici / Društvo
Korisnik
DomKarakas11
Klikovi
5
Dodano
18.05.2019.
Dom za starije i nemoćne osobe Karakaš nalazi se u Dubravi kraj Vrbovca. Dom je osnovan 4. ožujka 2019. godine nakon dugogodišnjeg pružanja usluge udomiteljstva.

U blizini doma nalazi se vrt i poljoprivredno zemljište što znači da je dom opskrbljen vlastitim eko proizvodima tokom cijele godine.
Ime kontakta
Dom Karakaš

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top