Zadnje traženi pojmovi

vol - traženo 1263 puta

Linkovi: 181

Kategorije: 0

Pansion Park... - traženo 244 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

mobilne ku�����e - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

zene split - traženo 304 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

dajana - traženo 272 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Svet Homeopatije

Naslov
Svet Homeopatije
Kategorija
Zdravstvo / Društvo
Korisnik
greatweb
Klikovi
3
Dodano
22.01.2014.
Homeopatija je priridan i veoma efikasan način lečenja oboljenja bez korišćenja hemijskih lekova, ili uz njihovu minimalnu primenu. Ovaj vid lečenja je nastao još u staroj Grčkoj, a u poslednjih dvesta godina intenzivno se primenjuje širom sveta.Homeopatijom se uspešno leči niz fizičkih i psihičkih oboljenja kao što su kašalj, prehlade, grip, alergije, stomačne tegobe, upala grla i ušiju, anksioznost, poremećaji ponašanja i mnoga druga. Homeopatski lekovi se prave od supstanci iz prirode i deluju ne samo na naše fizičko telo, već i na naš um i emocije,dovodeći ih u ravnotežu.
Ime kontakta
Svet Homeopatije

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top