Zadnje traženi pojmovi

��esnaest - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

144 - traženo 47 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

ogledala - traženo 321 puta

Linkovi: 5

Kategorije: 0

imotski - traženo 324 puta

Linkovi: 2

Kategorije: 0

duracell - traženo 251 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

PlasmaN grupa d.o.o.

Naslov
PlasmaN grupa d.o.o.
Kategorija
Savjetovanje / Financije / Gospodarstvo
Korisnik
Tabitha
Klikovi
2
Dodano
18.08.2015.
PlasmaN grupa je središnja točka i informativni centar za sve poduzetnike koji žele poslovati u Hrvatskoj ili se proširiti na strana tržišta.

Mi smo full service agencija koja jamči potpune i djelotvorne usluge savjetovanja kod pozicioniranja na tržišta. Apsolutni smo stručnjaci za upečatljiv i uspješan marketing, učinkovite odnose s javnošću i razvoj profitabilnih projekata.
Ime kontakta
Nataša Đuričić

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top