Zadnje traženi pojmovi

vol - traženo 506 puta

Linkovi: 189

Kategorije: 0

celicart - traženo 174 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

sretni kraljevic - traženo 34 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

ww - traženo 2 puta

Linkovi: 2370

Kategorije: 1

Posao - traženo 241 puta

Linkovi: 35

Kategorije: 0

Distribucija alata i strojeva Metal Kovis

Naslov
Distribucija alata i strojeva Metal Kovis
Kategorija
Metalna industrija / Industrija / Gospodarstvo
Korisnik
metalkovis11
Klikovi
3
Dodano
14.11.2017.
Osnovna djelatnost tvrtke Metal-Kovis d.o.o. je prodaja novih strojeva i prodaja rabljenih strojeva i alata za obradu metala.

Tvrtka Metal-Kovis d.o.o. svojim dugogodišnjim kvalitetnim radom postala je vodeća tvrtka u regiji za distribuciju strojeva za obradu metala, a u svojoj ponudi strojeva svakodnevno ima više od 500 strojeva za obradu metala, kao što su CNC strojevi, klasični strojevi, mjerni alat, rezni alat, te ostali pribor za obradu metala.
Ime kontakta
Metal Kovis

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top