Zadnje traženi pojmovi

celicart - traženo 651 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

filmsexvidea - traženo 62 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

infotainment - traženo 280 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

ona - traženo 3257 puta

Linkovi: 339

Kategorije: 2

po - traženo 853 puta

Linkovi: 1651

Kategorije: 32

Tvareci stroje - Strojevi za obradu metala

Naslov
Tvareci stroje - Strojevi za obradu metala
Kategorija
Metalna industrija / Industrija / Gospodarstvo
Korisnik
tvareci
Klikovi
144
Dodano
25.12.2008.
Strojevi za kružno savijanje limova (valjci za lim ) sa 3 i 4 valjka. CNC strojevi za savijanje cijevi sa trnom, CNC savijačice žice. Strojevi za sužavanije cijevi na krajevima. Strojevi za valjanje navoja. Strojevi za rezanje lima uzduž i poprijeko. Linije za odmatanje, ravnanje, dodavanje i formatiranje lima. Odmotalice za kotur lima. Ekscentrične i hidraulične preše. Automatske linije.

Ime kontakta
Milan Kucera

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top