Zadnje traženi pojmovi

http - traženo 233 puta

Linkovi: 2652

Kategorije: 0

nudismo - traženo 48 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

baloni - traženo 325 puta

Linkovi: 2

Kategorije: 0

led - traženo 113 puta

Linkovi: 180

Kategorije: 0

korÄÃÂ... - traženo 10 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

SET Bjelovar

Naslov
SET Bjelovar
Kategorija
Metalna industrija / Industrija / Gospodarstvo
Korisnik
setbjelovar11
Klikovi
2
Dodano
15.10.2016.
Privatna tvrtka SET d.o.o. iz Bjelovara je osnovana 1991. godine te trenutno zapošljava 16 stručno kvalificiranih djelatnika i svoju djelatnost pronalazi u trgovini, proizvodnji i uslugama u području strojnih elemenata za prijenos snage. U veleprodajnoj ponudi i maloprodajnim trgovinama u Bjelovaru, Virovitici i Đurđenovcu možete pronaći razne proizvode poput ležajeva, kučišta, remanja, brtvi, lanaca, sistema za podmazivanje i dr..
Ime kontakta
SET

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top