Zadnje traženi pojmovi

Apartman - traženo 695 puta

Linkovi: 352

Kategorije: 1

namjeÅ¡taj - traženo 2 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

delecto - traženo 97 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

beo selidbe - traženo 167 puta

Linkovi: 16

Kategorije: 0

www - traženo 11 puta

Linkovi: 2370

Kategorije: 1

Poliklinika Kvaternik

Naslov
Poliklinika Kvaternik
Kategorija
Privatne ordinacije / Medicina / Gospodarstvo
Korisnik
Poliklinika Kvaternik
Klikovi
2
Dodano
20.07.2018.
Poliklinika Kvaternik je novootvorena poliklinika za dijagnostiku i liječenje koja obuhvaća široki spektar zdravstvenih djelatnosti: internu medicinu, ultrazvučnu dijagnostiku, otorinolaringologiju, dermatologiju, estetsku kirurgiju i ortopediju.

Poliklinika se nalazi u samom centru Zagreba, okuplja tim vrhunskih medicinskih stručnjaka te omogućuje brzo i kvalitetno rješavanje zdravstvenih problema.
Ime kontakta
Irena

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top