Zadnje traženi pojmovi

aleadidovi - traženo 4 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

din - traženo 3643 puta

Linkovi: 306

Kategorije: 3

korĂƒĆ’Ă˘Ã... - traženo 2 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

engleski - traženo 932 puta

Linkovi: 18

Kategorije: 0

3 - traženo 22 puta

Linkovi: 171

Kategorije: 2

Ivanka moda d.o.o.

Naslov
Ivanka moda d.o.o.
Kategorija
Odjeća / Gospodarstvo
Korisnik
ivankamoda
Klikovi
18
Dodano
24.03.2013.
Kako smo počeli?
„Ivanka moda“ nastala je idejom dvoje mladih i entuzijastičnih poduzetnika, Ivanke Čorapine, kasnije Srdić, i Nenada Srdića. Nas dvoje smo krenuli s radom u Ivankinoj krojačkoj radioni koja je pružala uslugu šivanja, no onda si nismo mogli priuštiti pomagala i sve smo radili samostalno. Nakon nekog vremena odlučili smo osnovati firmu za proizvodnju i veleprodaju odjeće za djecu i odrasle. To se i ostvarilo 1991. godine kada smo mali obiteljski obrt nazvali autentičnim hrvatskim imenom, a bili smo prepoznatljivi po jednostavnom logu curice i dečka koji nismo mjenjali do 2012. godine. Radili smo i živjeli u istom stanu, imali posla od jutra do mraka. Nenad je bio zaposlen i izvan „Ivanke mode“, a dani su nam bili dugi i mukotrpni. Kao vjenčani poklon dobili smo – endlericu! A tada nam je to bio zlata vrijedan poklon. S novom 2012. godinom „pale“ su i nove odluke. Odlučili smo modernizirati „Ivanku modu“ u skladu 21. stoljeća. Iako smo zadržali zadovljne kupce, sve ostalo smo u potpunosti promijenili. Zajedno s djecom osmislili smo novi logo, dizajnirali web stranicu, angažirali se oko uređivanja Facebook i Twitter stranica, poradili na oglašavanju, čak se odlučili i na prodaju putem takozvanih webshopova. Modus i iMall su stranice na kojima kupci mogu pronaći naše proizvode i kupiti ih preko interneta. Uz te stranice napravili smo i vlastiti webshop.
Ime kontakta
Nenad Srdić

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top