Zadnje traženi pojmovi

Rijeka - traženo 133 puta

Linkovi: 20

Kategorije: 0

Bjelovar - traženo 270 puta

Linkovi: 16

Kategorije: 0

com.hr - traženo 193 puta

Linkovi: 71

Kategorije: 0

Unrel - traženo 319 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

company - traženo 231 puta

Linkovi: 21

Kategorije: 0

Mint Media d.o.o.

Naslov
Mint Media d.o.o.
Kategorija
Internet / Računalne tvrtke / Gospodarstvo
Povezano sa
Marketing
Korisnik
mintmedia
Klikovi
2
Dodano
17.10.2017.
Mint Media je IT & marketing agencija koju čini tim mladih stručnjaka iza kojih stoje brojni uspješni projekti s područja IT-a, dizajna i marketinga. Izrade web stranica, aplikacija i poslovnih sustava, SEO optimizacija, kao i osmišljavanje vizualnog identiteta te komunikacijske aktivnosti, usluge su koje pružamo klijentima iz različitih sektora. Kreativnost i inovacije u digitalnom svijetu Mintovcima su svakodnevica.
Ime kontakta
Mint

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top