Zadnje traženi pojmovi

0616111 - traženo 24 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Sex. Oglasi - traženo 35 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Caravan for sale - traženo 102 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

rudi - traženo 222 puta

Linkovi: 6

Kategorije: 0

nudist spread - traženo 99 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Erudio usluge d.o.o.

Naslov
Erudio usluge d.o.o.
Kategorija
Ugostiteljska oprema / Trgovina / Gospodarstvo
Korisnik
Erudio
Klikovi
17
Dodano
28.07.2011.
ERUDIO USLUGE d.o.o. je tvrtka s djelatnošću u području edukacije, prezentacije, organiziranja poslovanja, planiranja idejnih rješenja i opskrbe svih vrsta ugostiteljskih objekata.

U našoj ponudi su rješenja tvrtki Convotherm, Winterhalter, Feuma te mnogih drugih renomiranih tvrtki. Osim distribucije opreme, ERUDIO USLUGE d.o.o. tvrtka je s iskustvom u izradi ugostiteljskih planova, opremanju, educiranju osoblja, uvođenju novih ideja, podizanju standarda te uvođenju novih tehnologija
Ime kontakta
Saša Polojac

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top