Zadnje traženi pojmovi

508 - traženo 17 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

49896578851 - traženo 21 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

hrvatska - traženo 2153 puta

Linkovi: 125

Kategorije: 2

ww - traženo 360 puta

Linkovi: 2050

Kategorije: 1

ç–«Ã... - traženo 11 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Trinom - centar za poduku

Naslov
Trinom - centar za poduku
Kategorija
Poduke / Obrazovanje
Korisnik
Mrtvac
Klikovi
587
Dodano
17.04.2005.
Pripreme maturanata za prijemne ispite na zagrebačkim fakultetima. Tvrtka Trinom servis je osnovnog i srednjeg školstva. Naš je posao nadopuniti, popraviti ili osvježiti znanje iz srednjoškolskih i osnovnoškolskih predmeta za sve vrste učenika, od nadarenih do ambicioznih. Studente pripremamo za ispite i kolokvije iz matematičkih predmeta.
Ime kontakta
Trinom

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top