Zadnje traženi pojmovi

bestiality - traženo 22 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

ekonomist.rs - traženo 17 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

Land - traženo 247 puta

Linkovi: 33

Kategorije: 0

optell - traženo 345 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

2017 - traženo 14 puta

Linkovi: 5

Kategorije: 0

Prospero - Škola stranih jezika

Naslov
Prospero - Škola stranih jezika
Kategorija
Strani jezici / Škole / Obrazovanje
Korisnik
Mrtvac
Klikovi
544
Dodano
12.01.2005.
Škola specijalizirana za poduku stranih jezika za odrasle i studente te poduzeća uz multimedijsku nastavu. Usluge prevođenja. Helpdesk (primjeri životopisa, dopisa, ugovora, pomoć pri učenju) - besplatno! Online testiranje za engleski, njemački, talijanski i španjolski. Online prijava za tečaj. ISO certifikat 9001:2000.
Ime kontakta
Prospero

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top