Zadnje traženi pojmovi

centralni - traženo 381 puta

Linkovi: 2

Kategorije: 0

Autobusnog... - traženo 116 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

zagreb - traženo 758 puta

Linkovi: 147

Kategorije: 0

knjigovodstvo - traženo 245 puta

Linkovi: 12

Kategorije: 0

Drago mišić - traženo 161 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Udruženje obrtnika Rijeka

Naslov
Udruženje obrtnika Rijeka
Kategorija
Profesionalne / Organizacije i udruženja
Korisnik
obrtnici
Klikovi
54
Dodano
20.12.2009.
Udruženje obrtnika Rijeka promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese obrtništva na teritorijalnom obuhvatu Udruženja, koji čini područje gradova Rijeke, Bakra i Kraljevice, te općina Čavle i Kostrena. Portal nudi obrtničke vijesti, obrtničke novine, vijesti iz udruženja, obavijesti, najave događaja, česta pitanja i odgovori.
Ime kontakta
Obrtnici Rijeka

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top