Zadnje traženi pojmovi

igre - traženo 203 puta

Linkovi: 46

Kategorije: 4

devojku - traženo 636 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

vps - traženo 411 puta

Linkovi: 4

Kategorije: 0

draco - traženo 66 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

jav - traženo 2411 puta

Linkovi: 109

Kategorije: 0

WEBalley - web publishing for beginners

Naslov
WEBalley - web publishing for beginners
Kategorija
WWW / Internet / Računala i mreže
Korisnik
[email protected]
Klikovi
396
Dodano
12.01.2000.
Excellent html tutorials and web design guides. Templates to help beginners writing their first basic homepage. Tips on how to use graphics on your website. Tutorials to teach you everyting you need to know to create and publish your first website. Online home page wizard, online search engine submission, web design resources directory.
Ime kontakta
Gerben Hoekstra

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top