Zadnje traženi pojmovi

PVC cijevi - traženo 195 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

korÄÃâ... - traženo 45 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

đuro - traženo 364 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

parfemi - traženo 341 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

biotok - traženo 464 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Unirent, rent a car agencija

Naslov
Unirent, rent a car agencija
Kategorija
Srbija / Europa / Svijet
Korisnik
nesko
Klikovi
11
Dodano
04.03.2014.
Rent-a-Car agencija locirana na Beogradskom aerodromu, poseduje siroku gamu automobila iz svake kategorije, od malih ekonomocnih gradskih vozla do kombija. Radno vreme je od 07 do 23 h svaki dan. Postoji mogucnost da se rezervise vozilo ako let nije u ovom vremenskom okviru
Ime kontakta
nenad savkov
Unirent, rent a car agencija 4.5 out of 5 2 user reviews.

Osvrti

nenad / 03.02.2017.
obratite paznju na to da Unirent vrlo cesto ima razne akcije i popuste. Nemojte propustiti. Josh jedna stvar je sto oni vrlo cesto uvode nova savremena vozila u svoj vozni park (http://www.unirent.rs/Novosti/audi-q5-automatic-2-0-td-novo-vozilo-u-novoj-grupi-h.html. Pratite njihov sajt!
da li je ovaj osvrt koristan? yes 0 no 0
OOOO1 / 10.03.2014.
Kada dolazite u Boegrad i zelite rent a car usluge, morate da izaberete rent a car agenciju koja ima rejting, staz i koja j ozbiljna za ovaj posao. Unirent je upravo jedna od takvih agencija i tu nema promasaja.
da li je ovaj osvrt koristan? yes +1 no 0

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top