Zadnje traženi pojmovi

ante - traženo 160 puta

Linkovi: 31

Kategorije: 0

zkovacic@makarska... - traženo 108 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

878 - traženo 60 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

?0?6ene - traženo 20 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

734 - traženo 38 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Banja Zdrelo

Naslov
Banja Zdrelo
Kategorija
Zdravstveni turizam / Turizam i putovanja
Povezano sa
Srbija
Korisnik
nenad
Klikovi
1
Dodano
31.12.2014.
Banja Zdrelo nalazi se u blizini Petrovca na Mlavi u Istocnoj Srbiji. Banja Ždrelo je jedinstvena po tome što su bazeni ispunjeni termalnom vodom temperature oko 40C koja izvire 200 metara ispod zemlje.

Pored toga što omogućava uživanje na niskim zimskim temperaturama ova voda ima i lekovita svojstva. Termomineralna voda koja se nalazi u bazenima Banje Ždrelo pomaže u lečenju psorijaze i drugih kožnih i reumatskih bolova
Ime kontakta
nenad

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top