Zadnje traženi pojmovi

602 - traženo 4 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

Kupon rovinj - traženo 206 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Druzenje zagreb - traženo 502 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

nadji UNION ALL... - traženo 3 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

dame - traženo 367 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

Ribarska Banja

Naslov
Ribarska Banja
Kategorija
Zdravstveni turizam / Turizam i putovanja
Povezano sa
Srbija
Korisnik
nenad
Klikovi
1
Dodano
31.12.2014.
Smeštena je u središnom delu Srbije. Ribarska Banja ima šest izvora mineralne sumporovite i slabo alkalne silinične vode (38M20 C), jedan izvor hladne vode (16° C) – jedina akratopega na Balkanu, i jedan mlake sumporovite (28,1°C).

Voda Ribarske Banje koristi se u lečenju za kupanje, piće i ispiranje.

Termomineralni izvori Ribarske Banje verovatno su korišćeni za terapijske i druge potrebe još u IV veku kad je tu postojalo naselje i utvrđenje starih Rimljana; Vise na sajtu
Ime kontakta
darko

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top