Zadnje traženi pojmovi

vol - traženo 1211 puta

Linkovi: 181

Kategorije: 0

adamsi - traženo 259 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

split sex - traženo 183 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

tra����im curu - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

baska - traženo 432 puta

Linkovi: 12

Kategorije: 0

Sicom test s.r.l.

Naslov
Sicom test s.r.l.
Kategorija
Instituti / Znanost i istraživanje
Korisnik
gbabic
Klikovi
97
Dodano
27.04.2010.
Sicom je laboratorij za ispitivanje i certificiranje proizvoda za telekomunikacije edini u Italiji, koji se nalazi na Area Science park Padriciano od 2003, s planovima da se prošire, kako u pogledu usluga i teritorija. Laboratorij pruža usluge testiranja za certifikacije proizvoda, kao što su GSM / GPRS / EDGE, GSM-R, DECT, UMTS, ali i WiFi, ZigBee i SRD. To također može obaviti testove Specific Absorption Rate (SAR) i druge procjene izloženosti ljudi elektromagnetskim poljima za uređaje koji se koriste u blizini uha ili tijela. Laboratorij je akreditiran od strane talijanskog Ministarstva komunikacija u skladu sa standardima kvalitete za ispitne laboratorije ISO 17025.
Ime kontakta
Gregor Babič

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

Istaknuto

Komadi.Com

15.05.2004.

Jesi li komad? :) Pošalji fotografiju, saznaj i upoznaj druge komade!

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top