Zadnje traženi pojmovi

Mame - traženo 119 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Sex zagreb - traženo 109 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

mateja - traženo 385 puta

Linkovi: 1

Kategorije: 0

dating web... - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

mastzi - traženo 47 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Agrokor

Naslov
Agrokor
Kategorija
Prehrambrena industrija / Industrija / Gospodarstvo
Korisnik
Mrtvac
Klikovi
359
Dodano
17.04.2005.
Agrokor koncern je najveća privatna i jedna od najuspješnijih hrvatskih kompanija. Unutar koncerna Agrokor kojem su primarne djelatnosti proizvodnja i distribucija hrane i pića te maloprodaja, između ostalih, posluju i najveći hrvatski proizvođači mineralne vode - Jamnica d.d., sladoleda - Ledo d.d., te ulja, margarina i majoneze - Zvijezda d.d., kao i vodeći maloprodajni lanac Konzum d.d.
Ime kontakta
Agrokor

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top