Zadnje traženi pojmovi

ona trazi njega - traženo 502 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

zloupotreba... - traženo 15 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

pretvara���������... - traženo 9 puta

Linkovi: 0

Kategorije: 0

Spa���������avanj... - traženo jednom

Linkovi: 0

Kategorije: 0

putovanja - traženo 916 puta

Linkovi: 32

Kategorije: 2

Proindoma – Strojevi za procesnu prehrambenu industriju

Proindoma je Hrvatska tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom strojeva za prehrambenu industriju, te automatizacijom i održavanjem industrijskih pogona i opreme.

Proindoma već dugi niz godina proizvodi razne strojeve za obradu mesa, termičku obradu, te narezivanje, a zahvaljujući svojem iskustvu u prehrambenoj industriji nudi i usluge konzultacija i izrade projekata za EU fondove kako bi pomogla ostalima koji rade u prehrambenoj industriji oko modernizacije u opremanju.
Ime kontakta
Proindoma

Osvrti

Dodaj osvrt

Općenita ocjena:

Ostalo znakova:

captchaUnesite slova koja vidite na slici:
Kliknite na sliku za iscrtavanje.

O imeniku

UnReal Network Web Imenik je najstariji te jedan od najvećih i najposjećenijih web imenika na ex-yu području. Svi linkovi u bazi se provjeraju kombinacijom ručne i automatske provjere tako da se u baze nalaze samo važeći linkovi.

Što radimo

Omogućujemo besplatno dodavanja vaših linkova u našu bazu, sa izborom da ih posebno istaknete unutar kategorije, rezultata pretrage ili na posebnim djelovima stranice. Za svaki link je moguće pisanje osvrta od strane samih posjetitelja.

Tko smo

Mi smo grupa entuzijasta koji vjeruju kako uprkos dominaciji velikih "spider" pretraživača, web imenik i dalje ima svoje prednosti i značaj, posebice iz perspekitve kvalitenog kategoriziranja i pretraživanja kvalitetnih linkova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko nas želite kontaktirati možete to učiniti preko kontakt forme (link se nalazi na dnu) ili putem poštanske adrese:
UnReal Network
Vukova Gorica 37
47271 Netretić


Top