Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Dinamo izgubio od Werdera
Objavio/la Stefi / 30. Kolovoz 2007, 10:03

Dinamo je ostao bez Lige prvaka, prepreka koja se zove Werder bila je prevelika. No, nije samo iskustvo njemaèke momèadi zaustavilo san Maksimira, imali su Nijemci veliku pomoæ i u sucu.
Jer, u otvaranju utakmice dao je veliki vjetar u jedra klubu iz Bremena dosudivši im jedanaesterac koji je sve pokvario.
Dinamo
Snovi su se o Europi poèeli su se rušiti u toj 12. minuti. Nakon Diegove ubaèene lopte iz slobodnog udarca, "snop" igraèa kreno ka pet metara, Alemieda bio izmeðu Vukojeviæa i Drpiæa i pao, a sudac Hauge pokazao na jedanaesterac za Werder.

Nevjerojatno, to ni u košarci nije prekršaj, u takvoj gužvi igraè Werdera mogao je i sam pasti. Sramotno, lopovski i perfidno dosuðen jedanaesterac kojeg je Diego pretoèio u vodstvo Werdera.

No, Dinamo se ekspresno vratio. U 21. minuti Baumann je odbio loptu na 18 metara, a Vukojeviæ je tu loptu primio i od prve opalio u suprotni, Wieseov lijevi kut za 1:1. Svaka èast, bolji poticaj nismo mogli poželjeti.

Plavi su nastavili stiskati. I mogao je Dinamo povesti, nakon Modriæevog ubaèaja, Balaban je tukao glavom a Wiese refleksno obranio, potom je probio i ubacio Etto, no nitko od plavih nije stigao tu loptu.

Veliku priliku imao je Balaban i u 33. minuti, sam je izbio pred njemaèkog vratara, tukao preko njega i pogodio gornji dio preèke.

I onda novi šok. Umjesto da Mandžukiæ odigra toèan pas za gol plavih uslijedila je kontra. Diego je dao za Almeidu, ovaj tukao, a Koch odlièno obranio. No, odbijenu loptu lako je u mrežu pospremio Sanogo.

I opet se Dinamo vratio golom. Nakon što je suršen Balaban, Hauge je dosudio jedanaesterc za palve, a Modriæ ga pretvorio u 2:2. Kakva šokanta utakmica. No, sad su Dinamu trebala još dva gola u nastavku.

A u poèetku tog nastavka Werder je lukavo sjekao igru, plavi su se izmuèili, ali ništa nisu uspjeli napraviti. Bili su bolji, trudili su se, no onda je stigao i drugi jedanaesterac za njemaèki klub. Etto je startao na Diega, sudac nije dvojio. Diego je sam izveo taj udarac i osigurao put Werderu u Ligu prvaka.

Protiv raspoloženog Diega i iskusnog Werdera koji je imao pomoæ suca utakmice nije išlo. Dinamo æe za utjehu u petak biti u ždrijebu prvog kola Kupa Uefe, posljednjeg filtera pred Uefinu ligu.

Spektakularno ozraèje na tribinama pokvarili su pojedini Bad Blue Boysi. Proslavili su se meðusobnom tuènjavom koja je trajala više od pola sata. Isto su ponovili i nekoliko minuta uoèi utakmice.

Razdvojene frakcije Dinamovih navijaèa u prvom incidentu pola sata prije utakmice "pomirili" su taktovi pjesme "Za dobra stara vremena", a uoèi utakmice od intervencije specijalne policije spasio ih je transparent s natpisom "Naprijed, plavi lavovi" koji je prekrio èitavu donju etažu sjevera.

(www.vecernji.hr)


Komentari korisnika

Upiši komentar
Potrebno je biti prijavljen na sustav! Ako se još niste registrirali, to možete vrlo brzo učiniti OVDJE

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.01 sekunde.