Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Tina Katanić o seks skandalu: Osjećam se poniženo

Je li to doista ona? Mnogi su se pitali nakon što je na redakcijski mail stigla vijest o seks snimci naše poznate manekenke. Tina Katanić se za Dnevnik.hr sada se i oglasila o drami koju proživljava.


Tina Kataniæ zbog porniæa iskorištena

I predstavnici policije, upoznati su s postojanjem ovoga uratka, u kojem jedna žena, neèija kæi, djevojka i prijateljica biva iskorištena od strane muškaraca, koji zadovoljavaju vlastiti ego.


I Angelina Jolie dolazi u Srbiju?

Nakon Johnnyja Deppa i lijepa Angie bi se uskoro mogla pojaviti na beogradskom aerodromu.


Dikan mora srušiti luksuzni penthouse na Cvjetnom

Josip Radeljak morat æe srušiti bespravno sagraðen luksuzan penthouse na sedmom katu zgrade na Trgu Petra Preradoviæeva 5 u strogom centru Zagreba! Rješenje o rušenju bespravno sagraðenog dijela stana donio je Županijski sud u Zagrebu, èime je završila saga oko tužbe koju je Srpska pravoslavna crkva protiv Radeljaka podnijela još prije osam godina jer je Radeljak bez odobrenja ostalih suvlasnika uzurpirao zajednièku terasu i prisvojio oko 150 èetvornih metara na vrhu zgrade na Cvjetnom trgu .


J. Collins: Dok sam imala 15 spavala sam s Brandom

Mlaða sestra Joan Collins (76) tek je sad priznala da se seksala s Marlonom Brandom dok je imala tek 15 godina. Glumac je tada imao 29 godina.


Angelina Jolie i Brad Pitt se razilaze nakon 5 godina veze

Par je navodno veæ angažirao odvjetnike kako bi podijelili bogatstvo. Glumica želi 25 posto ukupnog imetka, a kako tvrdi neimenovani izvor, boriti æe se i za skrbništvo nad djecom.


Preslatki klinac slama srca preko You Tubea

Èetverogodišnji djeèak iz Japana postao je prava mala zvijezda You Tubea. Video u kojem svira i pjeva pjesmu popularnog Jasona Mraza I'm Yours pogledalo je više od 11 milijuna ljudi.


Kviz UPITNIK se vraæa na TV

Kviz Upitnik uskoro bi se ponovo trebao prikazivati na malim ekranima. Jošku Lokasu (37), kao uredniku i vlasniku autorskih prava, trebao bi se kao suvoditelj pridružiti Enis Bešlagiæ (34).


Johnny Deep dobio zvijedu na “Stazi slavnih”

Glumac Johnny Depp ušao je meðu glumaèke velikane Hollywooda dobivši svoju vlastitu zvijezdu na “Stazi slavnih” u toj filmskoj prijestolnici.


“Raymond” pomeo “Kuæanice” na dodjeli Emmya

Da “Svi vole Raymonda” pokazalo se još jednom na sinoænjoj dodjeli nagrada Emmy u kojoj je ta humoristièna emisija pretekla popularne “Kuæanice” kojoj je Felicity Huffman donijela nagradu za najbolju glumicu.


Rene za dlaku izbjegao zatvor!

Rene Bitorajac bio je smrknut i odbio je dati izjavu nakon što mu je sudac Tomislav Juriša juèer toèno u podne proèitao (nepravomoænu) presudu: deset mjeseci zatvora, uz visoki rok kušnje od tri godine! Glumac se izvukao s uvjetnom osudom, ali sudac mu je rekao da je ozbiljno razmišljao i o bezuvjetnoj kazni zatvora.


Nije gotovo: Johnny Knoxville snima posebnu epizodu “Jackassa”

Iako je prije dvije godine rekao kako se oprostio od glupiranja u obliku “Jackassa” koji ga je vinuo meðu poznate, Johnny Knoxville ipak snima još jednu epizodu, i to sa- kvadriplegièarem!


Zabranjeno emitiranje MTV Adrije u Sloveniji

Slovenski inspektor za medije Ivan Pal zabranio je emitiranje programa MTV Adrije domaæim kabelskim operaterima, no vlasnik franšizne licence za taj program ljubljanski poslovni èovjek Jurij Schollmayer prosvjeduje i tvrdi da za to nema razloga.


Antonija Blaæe voditeljica je novog Big Brothera

Nakon mnogobrojnih nagaðanja napokon je otkrivena glavna voditeljica druge sezone Big Brothera. Veèernji list iz pouzdanih izvora doznaje da je rijeè o Antoniji Blaæe, simpatiènoj brbljavici koja je i sama prošla “sito i rešeto” življenja u toj reality kuæi.


Natalie Portman nosi irokezu

Kosa je ženski najljepši ukras. Tog ukrasa se Natalie Portman odrekla u svibnju ove godine, iznenadivši sve svojom pojavom na dodjeli Oscara. Došla je potpuno obrijane glave, izgledajuæi poput nekog èudnovato lijepog stvorenja iz buduænosti. Sada je opet iznenadila sve oko sebe ošišavši se na ono što zovemo “irokeza”.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Srpanj 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.10 sekunde.