Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Hrelja u Saboru: Èovjeèe, staklopuhaèi æe umrijeti ako piju vodu

Saborski zastupnik HSU-u Silvano Hrelja, ujedno i šef stranke koja èini vladajuæu Kukuriku koaliciju, založio se danas u Saboru da se i na radnom mjestu dopusti konzumacija alkohola.


Mladen Bajiæ odlazi, ime nasljednika još se taji

Novi glavni državni odvjetnik svakako neæe biti nitko od Bajiæevih zamjenika, niti ministar pravosuða Orsat Miljeniæ o èemu se dosad spekuliralo u medijima, sve je što nam je naš sugovornik htio reæi o Bajiæevom nasljedniku


Markiæ miri desnicu; Karamarko: Ne može ona vuæi konce

Na desnici su se podijelili u dva bloka i meðusobno se žestoko optuživali. No Željka Markiæ zna da to znaèi rasipanje glasova pa za izbore za Europski parlament želi ujediniti dvije sukobljene koalicije koje predvode HDZ i HDSSB.


Èaèiæ: Povlaèim se iz politike ako završim u zatvoru

Radimir Èaèiæ, koji je nedavno u Maðarskoj uzrokovao prometnu nesreæu od èijih je posljedica smrtno stradalo dvoje ljudi, rekao je danas kako i dalje ostaje u politici i na èelu HNS-a.


Bitka za zagrebaèki SDP: Igor Raðenoviæ protukandidat Željki Antunoviæ

U vrhu SDP-a ozbiljno razmatraju moguænost proširenja kruga kandidata za predsjednika zagrebaèkog SDP-a, ali i za ostala gradska stranaèka tijela. To znaèi da bi se za èelnu poziciju najbrojnije organizacije u SDP-u osim Ive Jelušiæa, Davora Bernardiæa i Željke Antunoviæ mogli javiti i još neki SDP-ovci, a meðu njima i Igor Raðenoviæ, doznaje Jutarnji list.


Milanoviæ u Dnevniku naljutio hadezeovce

Gostovanje predsjednika SDP-a Zorana Milanoviæa u srijedu, u središnjem Dnevniku HTV-a, jako je ozlojedilo HDZ tako da iz veæinske stranke èak traže oèitovanje Programskog vijeæa HRT-a o razgovoru što ga je s liderom oporbe vodio urednik Dnevnika Zoran Šprajc.


Od danas Sanader može aktivirati saborski mandat

Bivši premijer Ivo Sanader može od danas aktivirati svoj saborski mandat, što je kao moguænost naveo na famoznoj puèistièkoj konferenciji za novinare zbog koje je na kraju izletio iz HDZ-a.


Hannes Swoboda hvali Hrvatsku

Izvjestitelj Europskog parlamenta Hannes Swoboda u svom novom izvješæu o napretku Hrvatske pohvaljuje dosad postignuti napredak i poziva Zagreb na dodatne napore u politièkim, upravnim i gospodarskim reformama te u rješavanju otvorenih pitanja sa susjedima.


Poznat sastav nove hrvatske Vlade

Nakon nekoliko rundi napetih pregovora što su voðeni proteklih dana, stranke iz nove koalicijske vlasti napokon su postigle konsenzus o sastavu buduæe vlade.


Nastavljaju se pregovori HDZ-a sa žuto-zelenima i manjincima

Nakon nekoliko odgoda, za pregovaraèki stol sjedaju i manjinci s HDZ-om.
Deneš Šoja, zastupnik maðarske manjine, i bošnjaèki zastupnik Šemso Tankoviæ neæe nazoèiti pregovorima jer to rade samostalno.


Dogovara se novi sastav Vlade

Dobivši napokon mandat za sastavljanje vlade, Sanader danasi službeno poèinje razgovore s buduæim koalicijskim partnerima.


Nakon ponovljenih izbora ništa se ne mijenja

PREMA prvim, neslužbenim rezultatima sa pet biraèkih mjesta na kojima su se danas ponavljali izbori, Nazif Memedi i Deneš Šoja su ponovno osvojili svoje zastupnièke mandate.


Vatikan naredio šutnju

Vatikan je preko papinskog nuncija Francisca Javiera Lozana "sugerirao" biskupu Jurju Jezerincu da do završetka predizborne kampanje izbjegava politièke propovijedi te da više ne ulazi u polemiku s predsjednikom Stipom Mesiæem.


Dinamo za HDZ

Dinamo godinama od esdepeovskog gradonaèelnika Zagreba Milana Bandiæa dobiva goleme iznose novca, ispunjava im se svaki hir i za svaku njihovu potrebu Grad pronalazi novac. No, uprava Dinama odluèila je objaviti oglas "HDZ u srcu" i pozvati navijaèe da svoje glasove na izborima daju Ivi Sanaderu - navijaèu splitskog Hajduka.


Raspisani izbori

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesiæ pozvao je danas graðane Republike Hrvatske da izaðu na parlamentarne izbore 25. studenoga i iskoriste svoje pravo glasa.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Travanj 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.16 sekunde.