Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Jelena Karleuša: Srbi su govna!

Jelena Karleuša ponovo udara nisko. Prvo je otvoreno stala u obranu Doris Dragoviæ, da bi sada zbog hrvatske pjevaèice uvrijedila svoj narod. Kada je Doris izjavila da je na njenom koncertu u Areni bilo 5.000 ljudi, a bilo je 1.500, JK je otvoreno uzela u odbranu.


50cent ljut na Hrvatsku

PRIÈA o "degustaciji bijelog" stigla je i do zvijezde nedavno održanog zagrebaèkog koncerta, koji nije najbolje primio èinjenicu da ga, zahvaljujuæi prilogu Ante Batinoviæa i napisima koji su uslijedili, hrvatska javnost smatra lažnim èistuncem i narkomanom. Za razliku od Marka Lasiæa Nereda, koji je plasirao demantij, istièuæi da je 50 Cent s kolegama "gledao u laptop", reper je bio puno manje diplomatski nastrojen.


Lil' Kim poèela služiti zatvorsku kaznu

Reperica Lil' Kim u ponedjeljak je odslužila svoj prvi dan jednogodišnje zatvorske kazne na koju je osuðena tijekom srpnja zbog laganje u vezi pucnjave ispred njujorške radio postaje u kojoj je ozlijeðena jedna osoba.


Dokazana formula za zaraznu pjesmu

Najzaraznija pjesma svih vremena je “The Ketchup Song”. Veliki europski hit u izvoðenju grupe Las Ketchup proglašen je najzaraznijom pjesmom svih vremena, i to prema pravom, službenom znanstvenom istraživanju.


Britney rodila djeèaka

Amerièka pjevaèica Britney Spears u srijedu je rodila svoje prvo dijete, djeèaka, javilo je više amerièkih medija, a prenijela agencija France Presse.


I Britney Spears ima svoj parfem

Po uzoru na svoje slavne kolegice iz svijeta showbiza, Britney Spears pokrenula je vlastiti “posao sa strane” pa tako od nedavno imamo kozmetièku liniju za njegu lica i tijela “Britney Spears Beauty”, a najnoviji hit iz njezinog “duæana” je parfem “Fantasy” koji je od prošlog tjedna u prodaji diljem svijeta.


Elton John pred rimskom publikom

Burnim pljeskom popraæen koncert koji je kod Koloseuma u Rimu u subotu naveèer održao britanski kantautor Elton John posjetilo je više od 300 tisuæa po ocjeni policije i više od 500 tisuæa gledatelja po ocjeni gradonaèelnika Rima Waltera Veltronija.


Danas kreæe MTV Adria

S prvim danom rujna kreæe i non-stop glazbena ludnica, odnosno poèinje emitiranje MTV Adrije! Konaèno lokalni 24-satni glazbeni program s kvalitetnim zvukom i recentnim zbivanjima. Budite spremni (na sve)!


Jared Leto na tragu Marilyn Mansona

Jared Leto, glumac u kojeg su prije nekoliko godina bile zaljubljene mnogobrojne tinejdžerke koje su gledale “I to mi je neki život”, okušao se i kao pjevaè imidža onog sliènog Marilyn Mansona, barem što se šminke tièe.


Ponoæna prodaja Rolling Stonesa

U noæi s nedjelje na ponedjeljak kupite nove Rolling Stonese! Izdavaèka kuæa Dallas Records ponovno je omoguèila svojim korisnicima da meðu prvima u svijetu kupe album svoje omiljene grupe.


Green Day dobio najviše nagrada MTV-a

Punk trio Green Day osvojio je sedam nagrada MTV-a za glazbene spotove u nedjelju u Miamiju.


Lil' Kim osuðena na zatvorsku kaznu

Reperica Lil' Kim osuðena je na 12 mjeseci i jedan dan zatvora nakon što je priznala da je lagala na sudu tijekom svjedoèenja u istrazi pucnjave u kojoj su sudjelovali njeni nekadašnji prijatelji Damion Butler i Suif “Gutta” Jackson.


Boris Novkoviæ: Želim svirati u Beogradu

Nedavno je pred 4.000 ljudi svirao u Podgorici, a u sklopu Budvanskog festivala imao je samostalni koncert. Borisa Novkoviæa itekako zanimaju nastupi “u regiji”, što je izjavio u intervjuu za beogradski Blic, a potvrdio u razgovoru za Veèernji Online.


Novosaðani podnose tužbu protiv Bjelog dugmeta

Dvadeset Novosaðana podnijet æe u utorak tužbu protiv Bijelog dugmeta i organizatora njihovog koncerta u Beogradu, tvrtke Music Star Production, zbog lošeg ozvuèenja, objavio je novosadski Graðanski list.


Bruce Springsteen spontano zasvirao na aerodromu

Po povratku s trijumfalne turneje po Europi, Bruce Springsteen se tijekom kratkog predaha u zraènoj luci na Islandu prepustio glazbenoj improvizaciji.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Travanj 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.10 sekunde.