Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Ribiæ: Opæi štrajk u utorak, prosvjed u srijedu

Predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribiæ najavio je danas da æe se opæi štrajk solidarnosti održati u utorak, 25. veljaèe, a dan poslije i prosvjedni skup na Markovu trgu kada bi, kako se oèekuje, u saborskoj proceduri trebao biti Zakon o radu (ZOR)


Hrvatska danas slavi punoljetnost

Republika Hrvatska danas obilježava 18. obljetnicu meðunarodnog priznanja, prisjeæajuæi se 15. sijeènja 1992. kada je njezinu neovisnost priznalo 12 tadašnjih èlanica Europske unije, datuma koji se smatra jednim od najvažnijih dogaðaja u hrvatskoj povijesti.


Hrvatska vlast još ne zna kad æe priznati Kosovo

Predsjednik Republike Stjepan Mesiæ primio je veleposlanika Republike Srbije Radivoja Cvetièanina, koji mu je predao poruku srbijanskog predsjednika Borisa Tadiæa koja se odnosi na juèerašnje proglašenje neovisnosti Kosova. Tadiæeva poruka sadržava poznata stajališta Republike Srbije o tom dogaðaju.


Potrošaèke udruge zadovoljne bojkotom kupovanja

Predstavnici potrošaèkih udruga na današnjoj su konferenciji za novinare održanoj u Zagrebu izrazili zadovoljstvo rezultatima akcije suzdržavanja od kupnje od 8. do 15. veljaèe, èiji je cilj bio poticanje trgovaca na snižavanje cijena.


Panèiæ i Vidoviæ glavni Milanoviæevi protivnici

Je li Ivica Panèiæ odluèio sam iæi u sukob s predsjednikom stranke ili iza njega stoji Milan Bandiæ? Odgovor na to pitanje danas je najviše zanimao Zorana Milanoviæa i njegove suradnike nakon što je Panèiæ javno pozvao šefa SDP-a da podnese ostavku kao jedini krivac za izborni poraz.


Jambo najbogatiji, Sanader bogatiji za 105 tisuæa eura

HSS-ov kontroverzni poduzetnik Stipe Gabriæ Jambo smijenio je HDZ-ova mesara Stjepana Fioliæa s vrha ljestvice najbogatijih saborskih zastupnika


Uhiæenja zbog mita u Osijeku i Splitu

Pod kodnim imenom Dijagnoza 1 i Dijagnoza 2 USKOK i policija više od godinu dana vodili su akciju protiv korumpiranih lijeènika i zaposlenika HZMO-a.


Iz zagrebaèke mijenjaènice ukradeno nekoliko milijuna kuna

Nepoznati su razbojnici tijekom vikenda provalili u zagrebaèku mjenjaènicu "Colosseum" u Vlaškoj ulici i iz nje odnijeli nekoliko milijuna kuna, izvijestila je PU zagrebaèka.


MORH: odlazi 700 ljudi

Ministar obrane Branko Vukeliæ izjavio je na prvoj konferenciji za novinare nakon imenovanja da æe se preustroj Ministarstva obrane završiti do kraja godine. Umjesto sadašnjih 1.700 u Ministarstvu æe biti najviše tisuæu zaposlenih.


Obitelji vatrogasaca poginulih na Kornatu traže 8 milijuna kuna

Za stradale maloljetne vatrogasce Karla Ševerdiju i Marka Stanèiæa te za civilnog roènika Josipa Luciæa, koji nisu smjeli biti poslani na intervenciju gašenja požara na Kornatu, odštetni zahtjevi njihovih obitelji iznose dva milijuna i 135 tisuæa kuna


Podignuta optužnica protiv Sreæka Ferenèaka i Petra Turkoviæa

OPTUŽNICOM koju je danas podiglo Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Zagrebu tereti se okrivljenike HNS-ovca Sreæka Ferenèaka kao predsjednika i Petra Turkoviæa kao izvršnog direktora Hrvatskog nanbudo instituta, da su zajedno i po prethodnom dogovoru zlouporabili položaj i ovlasti, sa ciljem da trgovaèkom društvu u njihovom zajednièkom vlasništvu pribave nepripadnu materijalnu dobit u visini od preko 9.5 milijuna kuna.


Neodležana gripa može biti smrtonosna

Smrt 16-mjeseènog djeèaka u Infektivnoj klinici ‘Dr. Fran Mihaljeviæ’, od komplikacija prouzroèenih gripom, najbolje potvrðuje koliko ta virusna bolest može biti opasna.


Tri lijeka za inflaciju

Ekonimisti su suglasni kako se vlada mora ukljuèiti u suzbijanje inflacije, a kao kljuèni potez preporuèuju donošenje proraèuna koji æe osigurati daljnje smanjivanje deficita i udjela državne potrošnje u BDP-u. Jurèiæ predlaže i smanjivanje doprinosa jer država, kaže, prva mora snositi trošak inflacije.


ZERP kao ZEP?

Zaplet s aktiviranjem zaštiæenog ekološko-ribolovnog pojasa prema èlanicama EU riješit æe se nekom vrstom kompromisa. Izvori Veèernjeg listai pretpostavljaju da bi kompromis mogao iæi prema tome da ZERP ostane na snazi, ali da se primjenjuje samo u smislu ekološke zaštite.


Daljnjih poskupljenja kruha i struje neæe biti

Daljnjeg rasta cijene osnovnih životnih namirnica neæe biti, a Vlada æe se tijekom iduæeg tjedna ponovno sastati s predstavnicima hrvatske prehrambene industrije kako bi se dogovorili o moguæoj korekciji cijena pojedinih socijalno najosjetljivijih kategorija prehrambenih proizvoda, izjavio je danas nakon sastanka s predstavnicima prehrambene industrije potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar gospodarstva Damir Polanèec.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Travanj 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.14 sekunde.