Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Tko je i što agnostik

Nakon javnih izjava izabranog predsjednika Ive Josipoviæa o njegovim pogledima na Boga i vjeru Google spašava Hrvate od neznanja.


Bijela noæ u Rimu

Ni kiša nije zaustavila Talijane i mnoštvo stranih turista koji su noæ na nedjelju nazvanu Bijelom noæi došli provesti u talijanskoj prijestolnici u kojoj se održavalo oko 500 raznih kulturnih dogaðaja.


Izložba aktova Ljube Ivanèiæa

U Umjetnièkom paviljonu u Zagrebu u utorak naveèer je otvorena izložba pod nazivom “Aktovi” Ljube Ivanèiæa, jednog od najpoznatijih hrvatskih likovnih umjetnika druge polovice 20. stoljeæa.


Bogdaniæ razriješen dužnosti ravnatelja

Intendantica zagrebaèkog Hrvatskoga narodnog kazališta Ana Lederer razriješila je dužnosti pomoænika intendanta - ravnatelja Baleta Dinka Bogdaniæa te imenovala nacionalnu prvakinju Irenu Pasariæ za v.d. pomoænicu intendantice - ravnateljice Baleta.


Spilja Vjetrenica traži zaštitu UN-a

Legenda kaže da su prekrasne vile obièavale plesati u velikim dvoranama spilje Vjetrenice na jugu Bosne i Hercegovine, ali su tragovi na tlu izdali njihove stope.


Zagrebaèka filharmonija uspješna i bez Šuteja

Zagrebaèka filharmonija gotovo dvosatnim koncertom u Karlovcu oduševila je mnogobrojnu publiku. Vrhunski glazbeni doživljaj predvodio je austrijski dirigent Johannes Wildner koji je studirao dirigiranje i violinu na Visokoj glazbenoj školi u Beèu, gdje je na Sveuèilištu doktorirao muzikologiju.


Na današnji dan umro J. R. R. Tolkien

“Izložio sam svoje srce i bojim se kakvih æe biti reakcija”, otprilike to je rekao engleski književnik Tolkien kada je izišlo njegovo kapitalno djelo Gospodar prstenova.


Wildner zamijenio Šuteja

Austrijski dirigent Johannes Wildner, dobro poznat zagrebaèkoj publici, zamijenit æe Filharmonijina šefa-dirigenta Vjekoslava Šuteja na njegova tri koncerta velike japanske turneje 9, 11. i 16. rujna nakon njegova prekjuèerašnjeg šokantnog otkazivanja.


Proglašenje pobjednika Libertas film festivala

Hrvatskom premijerom amerièkoga filma “Mraène vode” redatelja Waltera Salesa, u Dubrovniku je u utorak naveèer završio prvi meðunarodni Libertas film festival.


U Danskoj pronaðeno poprsje koje je Gauguin napravio 1881.

Poprsje koje je izradio francuski umjetnik Paul Gauguin otkriveno je u Danskoj i bit æe izloženo na velikoj izložbi koja se u srijedu otvara u muzeju Ordrupgaard blizu Kopenhagena, priopæila je u ponedjeljak uprava muzeja.


Zatvorene 56. Dubrovaèke ljetne igre

Spuštanjem zastave Libertas s Orlandova stupa u ponoæ su i službeno završene 56. Dubrovaèke ljetne igre.


I slijepci æe moæi èitati novog Harrya Pottera

Slabovidni obožavatelji ciklusa o Harryu Potteru moæi æe kupiti primjerke nove knjige na Brajevom pismu u isto vrijeme kad æe to moæi uèiniti i svi ostali èitatelji.


Poèele zagrebaèke ljetne veèeri

Nastupom violinistice Laure Vadjon i pijanista Srðana Èaldaroviæa, koji su izveli tri violinske sonate Johannesa Brahmsa, sinoæ su u crkvi svete Katarine otvorene Zagrebaèke ljetne veèeri.


Umro talijanski filmski redatelj Alberto Lattuada

Talijanski redatelj Alberto Lattuada (91) umro je, nakon duže bolesti, u svojoj kuæi nedaleko od Rima.


Otvoren Histria festival

Koncertom pijanista Maksima Mrvice i Slovenske filharmonije, pod ravnanjem maestra Lovrenca Blaža Arnièa, u pulskoj Areni je otvoren ovogodišnji 6. meðunarodni ljetni Histria festival.


Posljednje vijesti
Tjedna anketa

Kalendar
Travanj 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Vrijeme

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.09 sekunde.