Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

LozinkaRegistracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Ivankoviæ više nije trener Dinama
Objavio/la Stefi / 14. Siječanj 2008, 17:30

Branko Ivankoviæ podnio je ostavku na mjesto trenera nogometaša Dinama nakon kritika izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamiæa."Odluèio sam dati ostavku i to je moja konaèna odluka jer ovo nije cirkus! Ispad Zdravka Mamiæa bila je kap koja je prelila èašu", rekao je Ivankoviæ, dodavši da je svoju odluku priopæio i igraèima te sportskom direktoru Zoranu Mamiæu.

"Svoju odluku ne bih promijenio. Ona je u interesu Dinama. I bolje da se to dogodilo sad nego za mjesec dana." Branko Ivankoviæ kaže da Dinamo prema njemu nema nikakvih obveza. Odlazi na skijanje.

"Samo mogu reæi, i to bez demagogije, da je razdoblje u Dinamu najljepši dio moje trenerske karijere. Bilo je sjajnih rezultata i igara, krasnih proslava. Imao sam sreæu trenirati igraèe koji su se ponašali besprijekorno. U 15 mjeseci nije bilo niti jednog incidenta, stvari su funkcionirale savršeno", izjavio je Ivankoviæ novinarima na oproštaju.

"Ponavljam, vrlo sam sretan i ponosan što sam imao priliku voditi Dinamo. Zdravku Mamiæu i odgovornima u klubu zahvaljujem na tome."

Na pitanje je li incident s Dvoranskog PH utjecao na njegovo povlaèenje, Ivankoviæ je odgovorio:
"To je jedan od razloga, s obzirom da se u toj eskapadi manifestiralo nezadovoljstvo kluba rezultatima na istom natjecanju."

Momèad u srijedu putuje na pripreme u Hercegovinu, a zasad još nije poznato tko æe preuzeti kormilo sastava. Prema prvim informacijama priliku bi mogao dobiti dosadašnji trener juniorske momèadi Zvonimir Soldo jer je, kako se neslužbeno doznaje, s Ivankoviæem otišao i pomoæni trener Rajko Magiæ.

Podsjetimo, izvršni dopredsjednik kluba Zdravko Mamiæ obrušio se na svog trenera i igraèe koji nisu igrali na Dvoranskom PH nakon juèerašnjega polufinalnog poraza modrih u utakmici protiv Hajduka.

Na Dvoranskom PH Dinamo je igrao bez ponajboljih igraèa, a Mandžukiæ i Carlos prikljuèeni su prije finalnih nastupa

Nakon trenera, javnosti su se priopæenjem obratili i iz NK Dinama. Potpisao ga je šef klupskog sektora za komunikaciju s javnošæu Siniša Jagodiæ. Kako doznajemo iz Maksimira, novinari dugo nisu znali hoæe li se netko iz uprave kluba obratiti medijima, na kraju su dobili samo ovo:

"Gospodin Branko Ivankoviæ u ponedjeljak je u prijepodnevnim satima podnio ostavku na mjesto prvog trenera NK Dinama. Zajedno s njim ostavku je podnio i pomoæni trener Rajko Magiæ. Do daljnjega treninge æe voditi èlanovi struènog stožera Miljenko Rak, Boris Kuba i Mario Joziæ. Od ovog trenutka NK Dinamo ulazi u proces traženja novoga trenerskog rješenja".

(www.vecernji.hr)


Komentari korisnika

Upiši komentar
Potrebno je biti prijavljen na sustav! Ako se još niste registrirali, to možete vrlo brzo učiniti OVDJE

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.01 sekunde.