Index
·   Hrvatska
·   Svijet
·   Politika
·   Sport
·   Znanost
·   Računala / IT
·   Film / TV / Video
·   Glazba
·   Kultura
·   Novac
·   Zanimljivosti
·   Crna kronika

Teme
·   Severina - ukredena snimka
·   Rat u Iraku
·   Afera Žužul
·   Predsjednički izbori 2005.
·   Hrvatska u EU
·   Prirodne katastrofe
·   Privatizacijske afere
·   Vatrogasci i požari
·   Izbori 2007.
·   Tina Katanić - seks snimka

Foto vijesti
·   Tranzit Venere
·   Slavni i poznati
·   Celebrity nude leaked
Korisnički meni
Korisnik

Lozinka



Registracija
Izgubljena lozinka
Partneri
Iskon.Startup - prvi telekom startup program u Hrvatskoj
Objavio/la UnReal-Net / 22. Veljača 2014, 16:44

Zagrebaèki inkubator poduzetništva (ZIP) i Iskon potpisali su ugovor o meðusobnoj suradnji kojim Iskon postaje jedan od kljuènih partnera prvog poslovnog inkubatora u Hrvatskoj.


Cilj ovog sporazuma je zajednièki rad na poticanju inovativnog poslovanja, razvoju startup ekosustava te poticanju startup kulture u Hrvatskoj i regiji. Suradnja sa ZIP-om ujedno je i sastavni dio Iskon.Startup programa, prvog telekom startup programa u Hrvatskoj.

Iskon veæ duže vrijeme prati startup scenu, a vlastitim Iskon.Startup programom želi doprinjeti širenju i razvoju inovativnosti te postati jedan od vodeæih igraèa u regionalnom startup tržištu. Iskon.Startup program ukljuèuje seed i in-kind investicije, prostor za rad te prijenos i razmjenu znanja iz svih podruèja, od tehnološkog, preko prodajnog, marketinškog, financijskog pa sve do strateškog promišljanja. Mladim poduzetnicima Iskon takoðer osigurava okruženje za testiranje ideja, usluga i proizvoda. Njima se tako pruža prilika da mogu suraðivati s tvrtkom koja je i sama prošla put od startup-a do jedne od vodeæih telekomunikacijskih tvrtki u zemlji, uz otvaranje moguænosti zajednièkog nastupa na domaæem tržištu, ali i na regionalnom i globalnom.

Timovima u ZIP-u Iskon kao partner omoguæuje pristup znanju i tehnologijama o kojima ovisi uspjeh veæeg dijela njihovih projekata. Osim navedenog, Iskon æe na razne druge naèine pomagati realizaciji projekata, posebno kroz sustav mentoriranja. S druge strane, Iskon kao partner ZIP-a ima pravo na rani uvid u razvoj startup projekata te prvenstvo u testiranju inovacija, a time i pristup buduæim potencijalnim partnerima.

„Inovativnost, drugaèiji pristup, usmjerenost na razvoj te strast za onim što radimo oduvijek su bili dio Iskonove poslovne kulture. Stoga su suradnja sa ZIP-om, i Iskonov angažman oko startupova opæenito, za nas prirodni i oèekivani. Drago nam je da možemo podržati poduzetnièke ideje od kojih æe neke, siguran sam, u buduænosti èiniti okosnicu suvremenog gospodarstva.“, izjavio je povodom potpisivanja ugovora Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona.

"Suradnja s Iskonom nam je izuzetno važna jer sadašnjim i buduæim startupovima u ZIP-u osigurava podršku jedne od najpropulzivnijih tvrtki s podruèja interneta i elektronièkih komunikacija. Veseli nas da smo kroz Iskon dobili partnera koji izgradnju startup kulture prepoznaje ne samo kao nešto što ima znaèajan poslovni potencijal nego i kao fenomen koji doprinosi opæem razvoju društva.", izjavio je Ivo Špigel, predsjednik ZIP-a.

(Rep - http://www.rep.hr)


Komentari korisnika

Upiši komentar
Potrebno je biti prijavljen na sustav! Ako se još niste registrirali, to možete vrlo brzo učiniti OVDJE

Sva prava pridržana. Copyright 2004-2017 UnReal Network. Obrađeno u 0.02 sekunde.